Netopia – nu även på Facebook

Facebook nådde nyligen 500 miljoner användare. Netopia vill förstås inte vara utanför, sedan ett tag finns Netopia även på Facebook. Så kika in på Netopias sida och sätt igång att ”likea”. Alla evenemang, nya artiklar och mycket annat presenteras där. Netopia – alltid först med det senaste!

10

Kommentarer

 1. Jag avvaktar nog till ”dislike”-knappen dyker upp. 😀

 2. ..jag förstår inte varför Per vill vara på Facebook, Netopia är ju redan ett fungerande forum, tyder det inte på dåligt självförtroende?. Jag tycker det är skämmigt med facebook, mina barn och deras vänner börjar deleta ut sig ur denna falska gemenskap. 🙁

 3. Jag säger som Black Army – vi är överallt!

  • ..är man överallt är man också ingenstans ! 🙂

  • Scary Devil Monastery

   ….när det gäller just Facebook är det väl snarare att säga som Lämlarna – ”Vi följer strömmen” 🙂

   Facebook verkar i min enkla åsikt ha två huvudsakliga uppgifter – att tillåta användare att begå fler fel än någonsin förr och sprida dessa till fler människor. Jag anser att följande länk borde bli obligatorisk läsning i grundskolan innan man låter telningarna leka med nätet…

   http://failbook.com/

   🙂

 4. Kommer det bli nån mer interaktion där än här? Eller ska det bara pressas ut nyheter i så många kanaler som möjligt?

 5. ..innan vi gör helg;
  -skulle det optimala vara om hela jordens befolkning var med på Face book ca 8 miljarder besökare och alla laddar ner en låt för 10 kronor eller ett spel , är det den våta drömmen för upph.rättsindustrin, jag önskar främja unicitten som vi odlar på Netopia.
  stay tuned, som Per säger,
  och… upphovsrätten har aldrig och kommer aldrig att bli ett incitament för konstnärligt skapande, nu var det sagt också! puh!!

 6. http://www.ur.se/tv/tv-tabla/?date=2010-08-16&type=short
  gå in och titta på gamla hederliga UR ångteve, mycket lärorikt.

Kommentera artikeln