Författarkväll: Andreas Ekström berättar om sin nya bok Google-koden

Tisdagen den 20 april 2010 anordnade Netopia en författarkväll där Andreas Ekström berättade om sin nya bok Google-koden. I boken, som kom den 10 april, granskar han verkligheten bakom fasaden på världens största internetföretag.

Evenemanget ägde rum tisdagen den 20 april på Glenn Miller Café, Brunnsgatan 21A i Stockholm.

Google kan vara världens godaste företag, eller det ondaste. Vi vet inte det. Vi vet bara att det är ett av de skickligaste – inte minst på att berätta precis den historia man vill berätta om sig själv. Det har man gjort med en precision så kirurgisk att den kritiska reflektion som borde följa ett sådant segertåg har uteblivit

Läs mer på Weyler förlags hemsida.

Andreas Ekström är krönikör på Netopia, kulturjournalist på Sydsvenskan i Malmö-Lund, kolumnist i facktidningen Journalisten och bloggar på andreasekstrom.se. Andreas Ekström har hittills utkommit med fyra egna böcker, den mest kända är föräldraskildringen ”Hemliga pappan” från 2006.