Seminarium i Almedalen: Bortom Gratis – om jakten på digital lönsamhet

Under årets Almedalsvecka arrangerar Medieföretagen tillsammans med Netopia ett seminarium om digital affärsutveckling och förutsättningarna för att hitta betalningsviljan på nätet. Seminariet äger rum den 7 juli klockan 15.00 – 16.30 på Café Tidsfördriv, Hästgatan 12 i Visby.

Digitaliseringen diskuteras ofta på en mycket hög abstraktionsnivå. Men för mängder av företag i mediebranschen är digitalisering sedan länge en självklar del av verksamheten. Tillsammans med Medieföretagen arrangerar Netopia ett seminarium i Almedalen där en panel bestående av ledande branschpersoner ger sin syn på de egna erfarenheterna, marknadsutvecklingen och förutsättningarna för att hitta betalningsviljan på nätet.

Panelen består av Martin Ahlquist, chefredaktör Fokus, Johan Greiff, VD Elib, Anna Serner, VD Tidningsutgivarna och Per Strömbäck, redaktör Netopia. Johan Hallsenius, chefredaktör Computer Sweden, kommer att vara moderator.

Mer information finns på Almedalsveckans officiella hemsida.