Folkpartiet: Staten som ägare till Telia har ansvar för att reglerna fungerar

Netopia-TV, 6 juli: Folkpartiet

Under Almedalsveckan sänder Netopia-TV dagliga intervjuer med partierna om vilken digital politik man vill föra vid en valseger i höst. I dagens intervju möter vi Christer Nylander (FP), riksdagsledamot och vice ordförande i riksdagens kulturutskott.

Netopia-TV, 6 juli: Folkpartiet from Netopia on Vimeo.


Klicka här för att se fler intervjuer!

2

Kommentarer

  1. Folkpartiet är allt annat än liberaler i dessa frågor. Att tycka IPRED-lagen är en bra lag, att driva igenom FRA-lagen, att ha en EU-kommissionär som driver på för Swift-avtalet osv är inte internetvänligt på något sätt.

    De säger att de vill ha teknikneutrala lagar, men trots det har de gjort massa speciallagar för internet. Nej, folkpartiet har för gott förpassats till garderoben, de lär aldrig mer få min röst med den här politiken.

  2. Scary Devil Monastery

    Det går längre än så. I längden är till och med SD eller nationaldemokraterna mindre skadliga än FP’s nuvaranbde politik. Någon som minns när de ville förbjuda folk tillgången till information som kunde användas för bombtillverkning? Och värst var att många av dem inte ens backade efter att de hade fått veta att vad de egentligen sade var ”Avskaffa kemiutbildning ovanför årskurs 8”.

    Nej, det här partiet består av en samling förbudsivrare som anser att rätt sätt att styra ett land är att fråntaga medborgare alla praktiska möjligheter att göra fel. Nästa steg från detta parti försoffade oliberaler – fyrkantiga hjul på alla bilar för att se till så ingen kör för fort.

Kommentera artikeln