Kristdemokraterna: Samhällets roll är att skydda den personliga integriteten

Netopia-TV, 9 juli: Kristdemokraterna

Under Almedalsveckan sänder Netopia-TV dagliga intervjuer med partierna om vilken digital politik man vill föra vid en valseger i höst. I dagens intervju möter vi Otto von Arnold (KD), riksdagsledamot för Kristdemokraterna.

Netopia-TV, 9 juli: Kristdemokraterna from Netopia on Vimeo.


Klicka här för att se fler intervjuer!

2

Kommentarer

  1. Scary Devil Monastery

    Ju mindre man säger om KD desto bättre. Deras värld är en där man tar bort allt som kan vara skadligt, inklusive verktyg. Resten fixar Gud, eller något sådant. Det vänligaste man kan säga om dessa fanatiska bakåsträvare är att deras moralpanik inte ändrats nämnvärt sedan de skapade partiet.

    Att de slåss med SD om ”verklighetens volk” säger allt.

  2. KD vill ha en övervakningsmyndighet som övervakar övervakarna. Och de vill ha folkets stöd till detta. Vill de ha folkets stöd borde de skippa att införa lagar som FRA-lagen, IPRED och datalagringsdirektivet.

    Att införa en integritetsskyddsmyndighet är bara ett sätt att hantera de onda biverkningarna av dessa hysteriska lagar. En bättre lösning än att bota biverkningarna borde givetvis vara att bota den riktiga sjukdomen – de galna lagarna.

Kommentera artikeln