Netopia bjuder till förhandsvisning av Inside Job

Netopia har nöjet att lotta ut 50 biobiljetter till en förhandsvisning av den Oscar®nominerade filmen Inside Job, www.sonyclassics.com/insidejob.

Filmen kommer att visas på en biograf i Stockholm den 7 februari 2011. För att delta i utlottningen måste du anmäla dig till Netopias nyhetsbrev senast den 2 februari i år. Anmälningsformuläret hittar du i spalten till höger här intill.

Från Oscarnominerade filmskaparen Charles Ferguson (”No End In Sight”) kommer dokumentären Inside Job, den första filmen som avslöjar den chockerande sanningen bakom 2008 års finansiella kris – den globala finansiella härdsmälta som kostade över 20 biljoner dollar och resulterade i att miljoner människor förlorade sina hem och sina jobb. Genom omfattande research och intervjuer med politiker, journalister och personer högt uppsatta i den finansiella världen, visar filmen upp bilden av en falsk och girig industri, och avslöjar de nedbrytande förhållanden som korrumperade politiken, regleringarna och akademin.

Inside Job berättas av Oscarbelönade skådespelaren Matt Damon och är inspelad i USA, Island, England, Frankrike, Singapore och Kina.