Netopia får förstärkning

Netopia går in i sitt andra verksamhetsår och förstärker redaktionen med en ny stjärna: Chi An Gramfors. Hon är journalist och kommer närmast från Lifestyle Magazine, men har en lång bakgrund från bland annat SVT Aktuellt, Aftonbladet och mycket annat. Chi An har också varit engagerad som ordförande i Journalistförbundets frilansdistrikt. För min del är jag glad att få en tvättäkta journalist att dela Netopias redaktionsarbete med. Ni läsare är förstås också att gratulera, ni kommer att få stifta närmare bekantskap med Chi An inom kort. Hon kan nås på gramfors@netopia.se.

4

Kommentarer

  1. ..men Per, du ger väl inte upp helt o hållet?

  2. Nej, jag fortsätter som vanligt!

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Mikael Nilsson and Holmstrand, Netopia.se. Netopia.se said: Netopia.se: Netopia får förstärkning http://bit.ly/hgEDWw […]

  4. Jag tycker ni borde anställa fler! Tio till minst. Att lobba för en stärkt och drakonisk upphovsrätt måste få kosta pengar. Gärna mycket mycket pengar.

Kommentera artikeln