Apputvecklarna jublar när Skatteverket backar om dubbelmomsen

”När avskaffas dubbelmomsen på appar?” – det var titeln på dagens lunchseminarium. Men bara två timmar före start kom det oväntade och mycket glädjande beskedet att Skatteverket vänder om dubbelmomsen och låter bli att ta ut moms till dess att EU-förhandlingarna nått en lösning. Det är som trogna Netopia-läsare känner till en skillnad i tolkning mellan Sverige och bland annat Luxemburg som lett fram till den absurda situation som nu alltså fått sin lösning. Skatteverkets besked gäller även retroaktivt. Seminariet döptes kvickt om till ”Nu avskaffas dubbelmomsen på appar!” och gästades oväntat av Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson i rollen som tidig jultomte. Förnuftet segrade, video kommer inom kort.

1

Kommentarer

  1. Hurra!!! Tack för din insats, Per! (Jag är själv apputvecklare och har drabbats av denna dubbelbeskattning).

Kommentera artikeln