Go West! Netopia byter språk och adress

Sverige var länge i världens blickfång när det gäller digitala frågor men på senare tid har de politiska debatterna flyttat till andra arenor: Strasbourg, Capitol Hill, House of Commons. Idédiskussionen har egentligen hela tiden varit intressantast på engelska, inte minst på grund av den strida strömmen böcker som amerikanska författare skrivit i ämnet. Många av dem har ni stiftat bekantskap med på Netopia: Rob Levine, Jaron Lanier, Chris Anderson, Larry Lessig, Kevin Kelly för att nämna några. På så sätt har det varit en smula frustrerande att delta i diskussionen på svenska, i de viktigaste diskussionerna förblir Netopias bidrag olästa. Men nu är det slut med det! Sedan i somras har Netopia bytt språk till engelska och adress till www.netopia.eu. Samma recept med gästskribenter, bokrecensioner, blogg och nyheter. Det kommer också att bli evenemang, framförallt i Bryssel men troligen också på andra håll. Netopia.se blir kvar som arkiv, det finns mycket som kan vara värt att återvända till. Välkomna till Netopia del 2 – new and improved!

PS Apropå internationella aktiviteter så talar jag på Truly Digital-konferensen i Helsingfors på fredag 20 september. Kom dit!

0

Kommentarer

Kommentera artikeln